top of page

INTERIEUR ADVIES LOS TARIEF

Uurtarief EUR 75,- incl.

(op dit moment, kan ik vanwege de drukte geen opdrachten obv van los uurtarief meer aannemen)

Ik kan me voorstellen dat je op zoek bent naar hulp voor een specifieke woonvraag. Hiervoor bied ik mijn losse uurtarief aan. Waarvoor kun je dit inzitten? 

Hierbij enkele voorbeelden:

- INDELING, je twijfelt over de juiste indeling van je (nieuwbouw)huis en zou graag verschillende opties willen zien.

 

- KLEURADVIES, ik help je bij het kiezen van de juiste kleuren/behang voor de gevraagde ruimte.

- LICHTPLAN, je hebt een nieuwbouwhuis gekocht of gaat verbouwen, en hebt enkel advies nodig bij de locatie en indeling van de verlichting.

- SHOPPEN, je wil graag samen met mij naar een (woon)winkel zodat we direct de juiste keuzes kunnen maken bij aanschaf van meubels en accessoires. Ik kan ook vóór je shoppen om bijvoorbeeld je huis af te stylen. We spreken een budget af, ik schaf de spullen aan en zorg voor het eindresultaat!

- MATERIAALKEUZE, ik ga met je mee naar de vloeren- , keuken-, en/of raamdecoratie winkel en help je ter plekke met het maken van de juiste keuzes.

- MAATMEUBEL, ik ontwerp voor jou een maatmeubel naar wens en geef advies over de materialen. Denk aan TV-meubels, wandmeubels, kledingkasten etc. Ik werk met verschillende interieur- en meubelbouwers die ik indien gewenst kan inzetten voor de uitvoering. 

 

Staat jouw vraag er niet tussen, geen probleem, neem contact op en ik kan je vrijwel met elke interieurvraag helpen!

Het uurtarief is EUR 75,- per uur. We bespreken vooraf wat de werkzaamheden zijn zodat ik op basis daarvan een goede inschatting kan maken van het aantal uren. Je weet dus precies wat de kwijt bent. 

20201113-1C4A4138.jpg
20201113-1C4A4098.jpg
20201113-1C4A4128.jpg
bottom of page