top of page

COMPLEET INTERIEUR ADVIES 

PRIJS OP MAAT

Prijsindicatie voor een gemiddelde woon- en eetkamer va. euro 2250,- uitgaande van 30 uur werk a 75 uur per uur.

Ga je verhuizen naar een bestaande woning of nieuwbouw? Heb je verbouwingsplannen of gewoon ontevreden over je huidige inrichting en wil je het nu eens goed aanpakken? Met een Compleet Interieur Advies helpen wij jou graag om dit te realiseren! Elke interieur is uniek net zoals elke klant. We maken daarom graag een offerte op maat. Hieronder een voorbeeld en indicatie om een idee te geven.

 

WERKWIJZE:

Intakegesprek

In een uitgebreid gesprek gaan we de diepte in om er zo achter te komen wat de wensen en behoeften zijn voor jouw ideale interieur. 

 

Indeling en Sfeer

Het ideale interieur begint met het vinden van de juiste indeling en sfeer. De indeling is de basis voor het verdere ontwerp. We ontwerpen meerdere indelingen in 2D en 3D, zo werken we samen toe naar de uiteindelijke definitieve indeling. Tegelijk met de indeling maken we een sfeerbeeld doormiddel van een digitaal moodboard per ruimte. Hierdoor bepalen we samen de sfeer die als uitgangspunt dient voor het verdere ontwerp.

Lichtplan

Doordat we de juiste indeling uitgebreid hebben besproken kunnen we op basis hiervan een gebalanceerd lichtplan ontwerpen. Een goed doordacht lichtplan is een essentieel onderdeel van het interieurplan. Hierbij houden we rekening met de basisverlichting, werk- en sfeerverlichting. Ook het gebruik van domotica en slimme verlichting is onderdeel van het lichtplanHet lichtplan is inclusief  voorstel van armaturen passend bij jouw persoonlijke interieurplan.

Materialen

Als de juiste indeling en sfeer bepaald zijn gaan we verder met het ontwerp. In deze fase komen eerst de grotere items aan bod. Denk hierbij aan materiaal voor bijvoorbeeld de keuken, badkamer, vloeren en raamdecoratie. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om aanwezig te zijn bij het aankoopproces voor een soepel verloop en het maken van de juiste keuzes.

Kleurenplan

Voor alle betreffende ruimtes maken we een zorgvuldig uitgekozen kleurenplan. Deze stap is heel belangrijk om het interieurplan goed samen te laten te komen. Dit kan een combinatie zijn verf, behang of andere wandafwerking. Hierbij denken we ook mee in bijvoorbeeld akoestische oplossingen. 

Meubels

De selectie van meubels is de volgende stap. Tijdens de intakefase hebben we besproken welke meubelstukken opgenomen moeten worden in het plan en hiermee gaan we aan de slag. We hebben een uitgebreide kennis van leveranciers. Onze onafhankelijkheid zorgt ervoor dat wel alle merken kunnen voorleggen en op die manier niet beperkt zijn in het samenstellen van jouw persoonlijke en ideale interieur. Best of All Worlds! Daarnaast kunnen we als extra service het aankoopproces gedeeltelijke of volledig uit handen nemen.

Maatmeubels

Een maatmeubel is in veel gevallen een grote toevoeging aan je interieur. Maatwerk brengt eenheid, rust en sfeer in een interieur en biedt de mogelijkheid om de ruimte zo optimaal mogelijk in te richten. Wij ontwerpen maatwerkoplossingen zoals TV-wanden, maatkasten en scheidingswanden. Voor maatmeubels werken wij samen met diversen professionele interieurbouwers/meubelmakers.

Presentatie

Het interieurplan is klaar! Tijdens de eindpresentatie vertellen we uitgebreid over het gemaakte interieurplan. Het plan wordt zowel digitaal als ingebonden gepresenteerd. Door middel van 2D, 3D, sfeerfoto's en animatiebeelden krijg je een goed beeld van je nieuwe interieur en kan het echte werk beginnen!

Nazorg en uitvoering

Uiteraard houdt ons contact na de presentatie niet op. We zijn altijd bereikbaar voor vragen over de inhoud van het plan en helpen je ook graag indien gewenst met de uitvoering van diversen onderdelen. Ons netwerk bestaat ons uit: schilders, behangers, stukadoors, badkamerinstallateurs, stoffenleveranciers, raamdecorateurs, interieurbouwers, etc.

Afstyling

Het allerlaatste maar misschien ook wel het leukste onderdeel. De spreekwoordelijk puntjes op de i. Met deze optie geven we de mogelijkheid om met behulp van accessoires de ruimte af te stylen. We gaan voor je op pad en scoren de mooiste items. Met bestaande en nieuwe accessoires zorgen we voor de juiste balans en maken we het interieur ter plekke helemaal af. Het enige wat je nu nog heeft te doen is: Sit back, relax and enjoy!

Bovengenoemde prijs is een indicatie op basis van bijv. een gemiddelde woon- en eetkamer exclusief aankoopbegeleiding en afstyling. Het exacte bedrag is afhankelijk van het aantal ruimtes en de gekozen opties. We maken graag een offerte op maat. 

 

Bel of mail snel om een afspraak in te plannen!

bottom of page