top of page

Sharon & Frank, Eindhoven

"Linda kijkt en luistert goed naar je wensen en vertaalt dat naar een sfeerimpressie waar je meteen helemaal blij van wordt! We hebben vervolgens samen gekeken naar de juiste invulling van het interieur- en lichtplan, waarbij ze met vele leuke ideeen en tips komt. Het uiteindelijke plaatje was fantastisch en we waren dan ook ontzettend tevreden met het persoonlijke en goede advies. Daarnaast is Linda super flexibel en een heel gezellige meid!
Inmiddels zijn we al een heel eind met de realisatie van het plan en het is zelfs nog mooier dan we hadden gedacht! Alles is in balans en het geeft een hele gezellige sfeer, met een moderne, industriële twist. Precies wat onze wens was! Wij zijn super tevreden klanten en kunnen Linda echt aanbevelen!"

Chantal & Kevin, Capelle a/d IJssel

"Wat een aanrader, die Linda! Ze weet echt waar ze het over heeft en geeft super goede interieurtips en -advies. Wij zijn enorm blij met al haar adviezen en ze denkt vooral echt goed mee met de uitdagingen waar je tegenaan loopt. Ook staaltjes per post ontvangen. Communicatie verloopt soepel en ze reageert altijd snel. Echt super!"

Annemieke & Jeroen, Utrecht

"Wij zijn ontzettend blij met Linda! Ze heeft ons geadviseerd bij de verbouwing en uitbouw van onze woonkamer. Hierbij heeft ze onze wensen goed vertaald in een stylingplan. Linda heeft alles voor ons uitgewerkt, we kregen zelfs een shoppinglist, super handig! Wat ook heel fijn was, was dat we Linda gedurende de verbouwing ook nog allerlei vragen konden stellen over dingen waar we tegen aan liepen. Ze beantwoordde deze vragen altijd heel snel waardoor we weer door konden. Het resultaat is fantastisch, zonder Linda was het nooit zo’n mooi geheel geworden! Kortom: Ik kan iedereen aanbevelen om Linda in te schakelen!"

The Blue Zone Gym, Eindhoven

Voor het interieur design voor 2 high-end Boutique gyms (the blue zone gym) heeft Linterieur ons ontzettend goed geholpen met een kant en klaar interieurplan passende bij onze doelgroep. Hun expertise heeft gezorgd voor een geweldig resultaat en een hele luxe en intieme trainingsomgeving. Krijg nog dagelijks te horen van leden hoe mooi ze het vinden."

Juul & Martin, Waalre

"Linterieur advies gevonden via instagram: mooie pagina, een directe klik met Linda’s ideeën!
Afgelopen zomer heeft een intake gesprek aan huis plaatsgevonden en een kleine 4 weken later kregen we het plan gepresenteerd. Linda neemt echt de tijd, uitgebreide uitleg en laat eventuele alternatieven direct zien. Afhankelijk van je pakket krijg je een boekwerk en stalen (erg fijn als je gaat winkelen). Ook hadden wij gekozen voor een shoppinglist, super fijn want je zoekt je zelf een ongeluk op het internet. Deze lijst is gevarieerd, goede mix tussen Karwei en het duurdere segment.Ons plan is inmiddels helemaal realiteit... Wij zijn heel erg blij en het allerbelangrijkste: we voelen ons helemaal thuis!
Én nazorg ook top, dus een appje/mailtje tussendoor is mogelijk en Linda helpt je vooruit!"

Dionne & Joost, Amsterdam

"Linda heeft onze wensen fantastisch weten te vertalen in een compleet en alles omvattende interieurplan. Erg professioneel en ook nadien beschikbaar voor vragen of adviezen. Ik gun iedereen Linda!"

R & B, Veldhoven

 

"We hebben Linda ingeschakeld voor interieuradvies ter voorbereiding van een nieuwbouwhuis.  Ze heeft onze wensen goed kunnen vertalen naar een mooi en uitgebreid interieurplan. Het 3D filmpje zorgt ervoor dat je echt door je huis kunt lopen en je kunt inbeelden hoe het eruit komt te zien. Ook voor vragen na afloop van het interieuradvies kunnen we met Linda schakelen. We zouden haar zeker aanraden bij anderen!"

Anne- Fleur, Oostvoorne

 

“Ik kwam via Instagram bij Linterieuradvies terecht en ik heb toen gekozen voor een online interieur adviespakket. Met name omdat ik twijfelde over de indeling van mijn nieuwe huis. Wat ik het fijnste vond aan de samenwerking is dat ik steeds bij Linda terecht kon met al mijn vragen (én dat waren er best veel ) en het verbaasde me soms hoe snel ze antwoordde. Daarnaast heeft ze ook al mijn indelingsopties waarover ik twijfelde inzichtelijk gemaakt en hierover professioneel advies gegeven e.g. waarom ze bepaalde dingen wel en/of niet zou doen. Dat heeft me enorm geholpen. En last but not least…het is gewoon een super gaaf & mooi interieurplan geworden, waar ik nog steeds elke dag heel blij mee ben! Kortom, ik zou L’nterieuradvies zeker aanraden, een mooie ‘partner’ om naast je te hebben!

Hella, Veldhoven

"Bedankt voor de inspiratie en presentatie. Wij zijn ontzettend blij met dit ontwerp voor onze woonkamer. Mooie kleurtonen en stofsoorten gecombineerd, maken dat we een warme en moderne woonkamer krijgen. We zijn enorm blij met het ontwerp."

A. Bilthoven

"Ontzettend bedankt voor het uitgebreide advies. Ik vond het heel verrassend dat alleen op basis van een skype call en mijn input je dit plan hebt kunnen maken. De indeling, het kleurenpalet en alle tips qua meubels en accessoires vallen ontzettend in de smaak. Ik heb heel veel zin om aan de slag te gaan!"

bottom of page